Just staat op Oerol!!

Yeah! Een paar maanden geleden alweer sloegen Just en collega Marco Martens samen met gitaristen Sedee & Van Iersel de handen ineen om een nieuwe liedjesvoorstelling te maken met o.a. nummers in een nieuw jasje van Engel & Just albums Liefdewerk Oud Papier & Souvenirs . Het eindresultaat mag er zijn en daar dacht de organisatie van Oerol hetzelfde over. Van 15 t/m 19 juni staan de heren samen in hun eigen tent op het festivalhart Westerkeyn. Hoe tof is dat? Van 12 uur ’s middags tot 19 uur ’s avonds spelen ze doorlopend hun sfeervolle liedjesvoorstelling ‘Dromenjagers’. Zou vet zijn als je tijd er eentje mee te pakken als je daar bent!

Vanaf de 20e zal Iris Penning onder dezelfde vlag vervolgens de honneurs waarnemen met een gelijksoortig liedjesprogramma. Zonder Just, maar zeker de moeite waard om ook even te checken!

One thought on “Just staat op Oerol!!

Comments are closed.